Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Τι δείχνει ο τρόπος που κάθεσαι για τον χαρακτήρα σου…



Τι φανερώνει ο τρόπος που…
αράζετε και η στάση του σώματός σας για τον χαρακτήρα σας;
Οκλαδόν
Αράζετε οκλαδόν στο πάτωμα; Τότε νιώθετε ανοικτοί και δεν έχετε και τόσες έγνοιες να σας απασχολούν. Το «ανοικτοί» αφορά τις νέες ιδέες, ενώ η ευλυγισία που απαιτείται για αυτή τη θέση δηλώνει εξίσου συναισθηματική ευλυγισία.

Ίσια, με καλή στάση σώματος
Όπως θα το καταλάβατε, το να κάθεστε ίσια με σωστή στάση (ώμοι πίσω, ίσια πλάτη) υποδηλώνει πως έχετε αυτοπεποίθηση. Αν πάντα κάθεστε έτσι τότε είστε δυνατός χαρακτήρας που μπορεί κάποιος να βασιστεί πάνω σας όταν χρειάζεται βοήθεια ή ασφάλεια.
Σε ανάκληση, με τα χέρια στο πλάι
Το ξέρατε ότι αν σας αρέσει να αράζετε προς τα πίσω με τα χέρια στο πλάι σημαίνει ότι είστε από εκείνους τους χαρακτήρες που γουστάρουν να αναλύουν καταστάσεις; Ε, τώρα το μάθατε. Αυτή η στάση δείχνει ότι παρατηρείτε μια κατάσταση χωρίς όμως να επεμβαίνετε.
Με σταυρωμένους αστραγάλους
Το σταύρωμα των αστραγάλων δείχνει άτομο εκλεπτυσμένο και καθωσπρέπει, όμως ανοικτό και προσγειωμένο. Το σταύρωμα με ελαφρώς ανοιχτά γόνατα δηλώνει άνεση και κάνει τους άλλους δίπλα σας να νιώθουν ασφάλεια.
Με τα χέρια σταυρωμένα
Κλασική θέση που δηλώνει δύναμη, άμυνα και αυτοπεποίθηση. Δείχνει επίσης ότι σας αρέσει να είστε προστατευτικοί με τους άλλους – αλλά και με το ίδιο σας το σώμα.
Στο πλάι
Η… σέξι αυτή θέση δηλώνει ότι είστε φινετσάτος χαρακτήρας και εκ φύσεως γλυκομίλητος. Επίσης η συγκεκριμένη στάση σώματος δηλώνει διάθεση για φλερτ. Μάλιστα αν τα πόδια σας και το στήθος σας «δείχνουν» προς κάποιον, τότε είστε «ανοικτοί» και διαθέσιμοι.
Με τα χέρια ανάμεσα στα πόδια
Αυτή η στάση δείχνει άνθρωπο ντροπαλό και σκεπτικό. Αν μάλιστα τα χέρια σας είναι ακίνητα, τότε δείχνετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι.
Στα γόνατα
Το γεγονός ότι δεν είναι εύκολη θέση, δείχνει πως νιώθετε ισχυροί και χρήσιμοι. Συνήθως όσοι περνούν πολύ χρόνο στα γόνατα είναι είτε γονείς είτε παππούδες (χωρίς αρθρίτιδα) που παίζουν με τα πιτσιρίκια.
Στο κέντρο
Αν κάθεστε πάντα στο κέντρο σε πάγκο/καναπέ/παγκάκι σας διακρίνει σιγουριά για τον εαυτό σας. Οι διστακτικοί άνθρωποι ανησυχούν για το πού θα καθίσουν, όμως οι σίγουροι κάθονται εκεί που θέλουν, χωρίς να το σκεφτούν πολύ.
Σταυροπόδι
Αν κάθεστε συχνά σταυροπόδι με το πάνω σας πόδι να κουνιέται ανεπαίσθητα πάνω-κάτω, τότε είστε τύποι οργανωτικοί και συνεπείς. Πάντα κάνετε αυτά που υπόσχεστε και πάντα έχετε καθαρό μυαλό, ακόμα και σε συνθήκες χάους… (exodos24.com)