Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Στην Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών «Η Επόμενη Στάση», του Δημήτρη Πολίτη…



Οι εκδόσεις ΙΑΜΒΟΣ και η Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών...
φιλοξένησαν το συγγραφέα και το βιβλίο του στην αίθουσα «Μιχαήλας Αβέρωφ», Γενναδίου 8 και Ακαδημίας, 7ος όροφος... με αρκετούς φίλους να είναι εκεί, τιμώντας εκείνον και το έργο του.
Ο Αγησίλαος Καλαμαράς, ο εκδότης του βιβλίου, έχοντας το ρόλο του συντονιστή, υποδέχτηκε τους καλεσμένους με το δικό του ξεχωριστό και ευγενικό τρόπο, μέσα από λέξεις και αισθήματα, για να δώσει στη συνέχεια το λόγο στον λογοτέχνη, θεατρολόγο και κριτικό  Κωνσταντίνος Μπούρας, ο οποίος παρουσίασε όλες εκείνες τις αόρατες αλλά παράλληλα μαγικές παραμέτρους της γραφής του Δημήτρη.


Παρέμβαση έκανε ο Νεκτάριος Θεοχαράκης, κλινικός ψυχολόγος, ο οποίος μίλησε για όλα εκείνα που κάνουν ένα έργο να ξεχωρίζει και μια πένα να γράφει όσα ένας άνθρωπος «ίσως» κάποια άλλη στιγμή, δεν θα ήθελε ποτέ να φανερώσει.


Το πάντρεμα της μουσικής από τον πιανίστα Βασίλη Βάσιλα και της αφήγηση από την  φιλόλογο και συγγραφέα Ασπασία Γκιόκα, κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου, μέχρι που το λόγο πήρε ο συγγραφέας, δίνοντας απαντήσεις σε όλα εκείνα που ο αναγνώστης του βιβλίου θα ήθελε να ξέρει…

Με την υπογραφή του Aylogyros news