Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

«ΒΑΦ' ΤΑ ΜΑΥΡΑ» για το «ΠΑΙ.Δ.Υ.» στις 14 Φεβρουαρίου



Στις 14 Φεβρουάριου και ώρα 20:00 ανοίγει η αυλαία...
στο Θέατρο Λαμπέτη και μας περιμένει να απολαύσουμε την σπαρταριστή κωμωδία των Ρέππα - Παπαθανασίου  "ΒΑΦ' ΤΑ ΜΑΥΡΑ", σε μία παράσταση που αναδεικνύει το μεγαλείο της αγάπης και της προσφοράς.
Τα ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΘΕΑΤΡΑ, οι Ηθοποιοί και οι Συντελεστές της Παράστασης, ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν το παιδί, θα διαθέσουν τα έσοδα της παράστασης, στο Σωματείο «ΠΑΙ.Δ.Υ. Παιδί-Δύναμη-Υπομονή», ως ενίσχυση για την υλοποίηση του κοινωνικού του έργου.
Η παράσταση «ΒΑΦ’ΤΑ ΜΑΥΡΑ» είναι μία σπαρταριστή κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα και επαναλαμβάνεται για 2η χρονιά στο θέατρο Λαμπέτη.
Κάντε την κράτησή σας στην ιστοσελίδα www.ticket365.gr. Γενική Είσοδος 10,00€.

Η ιστορία:
Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του οι συγγενείς σφάζονται για την περιουσία του. Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα με τον γιο της και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του μαζί με την κόρη της και το γαμπρό της μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος που εκβιάζει και τους πέντε, γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης. Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα 3.000.000 ευρώ του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό, ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας.
Εδώ αρχίζει μια μαύρη φάρσα αλληλοεξόντωσης στην οποία εμπλέκονται ακόμα: μια ενοχλητική γειτόνισσα, ένας υπάλληλος του γραφείου κηδειών και ένας αστυφύλακας.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) οι: Νικολέτα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Παύλος
Ευαγγελόπουλος, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης
Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.
Συντελεστές:
Κείμενο-σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Ιούλιος Τζιάτας
Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας

Σας περιμένουμε σε μία μέρα αφιερωμένη στο ΠΑΙΔΙ,
καλώντας σας να στηρίξουμε όλοι μαζί
έναν σπουδαίο σκοπό!!!




Πληροφορίες για το Σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ.
Από μία σκέψη ζεστή και ανθρώπινη … μία σκέψη που έγινε στόχος … που έγινε σκοπός … γεννήθηκε ένα σωματείο και πήρε το όνομα: ΠΑΙ.Δ.Υ.– παιδί, δύναμη, υπομονή. Το Σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ. ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013, με πρωτοβουλία της δημοτικής συμβούλου Παλ. Φαλήρου, Μαρίας Μηλαΐτη.
Η φιλοσοφία του σωματείου μας εδράζεται στην προσπάθεια πολύπλευρης στήριξης των νοσούντων και νοσηλευομένων παιδιών και των οικογενειών τους, με δράσεις που αποσκοπούν, όχι μόνο στην οικονομική βοήθεια, αλλά και στην ψυχολογική στήριξη, την κοινωνική συμμετοχή και επανένταξη, την διασκέδαση και την καλλιτεχνική και πολιτιστική δραστηριοποίηση.
Το ΠΑΙ.Δ.Υ. δραστηριοποιείται:
ΔΥΝΑΜΙΚΑ στην κατεύθυνση της οικονομικής ενίσχυσης οικογενειών, νοσούντων και νοσηλευομένων παιδιών.
ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ με ένα ευρύ φάσμα δωρεών σε νοσηλευτικά ιδρύματα, που καλύπτουν από ανάγκες σε σύνηθες ιατροφαρμακευτικό υλικό, έως ανάγκες αγοράς εξειδικευμένων ιατρικών μηχανημάτων νέας τεχνολογίας και τέλος λειτουργικές ανάγκες των μονάδων παίδων.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ με την οργάνωση, τη συμμετοχή και την υποστήριξη θεατρικών παραστάσεων προσαρμοσμένων να παίζονται σε μικρούς χώρους, για να παρουσιασθούν στις μονάδες παίδων των νοσοκομείων της χώρας και σε κέντρα για παιδιά με ειδικές ανάγκες, καλλιτεχνικών δρώμενων, εορταστικών εκδηλώσεων και καινοτόμων συλλογικών δράσεων.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας www.pdy.gr και στη σελίδα του Facebok https://www.facebook.com/paididynamiypomoni.