Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

st.ART... ένας όμορφος χώρος έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας


Ήταν πρόκληση, στο να πάμε να δούμε αυτό το χώρο...
από τη στιγμή που οι πληροφορίες μας έλεγαν πως μέσα του κρύβει το κάτι διαφορετικό…

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο αίθουσες πρόβας (20&50τμ), οι οποίες διαθέτουν στουντιακή ηχομόνωση, ξύλινο πάτωμα, κουρτίνες για πλήρη συσκότιση, προβολείς για αίσθηση σκηνής, laptop και ηχεία καθώς επίσης και μια αίθουσα/αναγνωστήριο χωρητικότητας 12 ατόμων. Ο χώρος παρέχει καφέ και δωρεάν wi-fi όλες τις ώρες.

Η ιδέα τώρα, του st.ART… απ’ ότι μάθαμε, γεννήθηκε από την ανάγκη ύπαρξης ενός κατάλληλα διαμορφωμένου, ήσυχου, καθαρού και συνάμα οικονομικού χώρου, σε κεντρικό σημείο εύκολα προσβάσιμο από όλους.

Απευθύνεται σε θεατρικές ομάδες αλλά και σε κάθε είδους καλλιτέχνες οι οποίοι αναζητούν τον κατάλληλο χώρο για να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και παράλληλα να διαφημιστούν (στην υποδοχή υπάρχει σημείο όπου μπορούν να προβάλλουν τη δουλειά τους).

Το θετικό επίσης είναι πως, οι αίθουσες διατίθενται επίσης για σεμινάρια, μαθήματα αλλά και σε όσους θέλουν απλά να μελετήσουν!

Στόχος του st.ART είναι λοιπόν στην πορεία να γίνει σημείο συνάντησης και έκφρασης κάθε καλλιτεχνικής δημιουργίας, κάτι που δεν το κρύβουν οι «δημιουργοί» του!

Δείτε τα σχετικά link:

…μια επίσκεψη, για όλους εσάς που αναζητούσατε έναν τέτοιο χώρο, θα είναι μια απίστευτη εμπειρία.

 by Aylogyros news