Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Τα 5 πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες…


Μήπως κάνεις τα παρακάτω, κι αυτό σου έχει καταστρέψει...
την ερωτική σου ζωή;
Εδώ στο in2life σεξ & σχέσεις, στηρίζουμε απόλυτα το να είσαι ο εαυτός σου. Αν είσαι ειλικρινής, τότε δεν χρωστάς σε κανέναν, ζεις την ζωή σου και δεν έχεις ανάγκη την επιβεβαίωση κανενός. Και αυτό θα ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο μήνυμα για να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, αν δεν υπήρχαν ένα σωρό άνθρωποι που το διάβασαν κάπου και σκέφτηκαν “Τέλειος τρόπος να δικαιολογήσω την απαίσια προσωπικότητά μου!”
Μην γίνεις, λοιπόν, τέτοιος άνθρωπος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν κάποιος έχει ξενερώσει μαζί σου για κάποιον λόγο, αυτό είναι δικό του πρόβλημα, και δεν έχεις κανέναν λόγο να δώσεις εξηγήσεις. Αλλά τα παρακάτω πέντε πράγματα είναι απλώς κακή συμπεριφορά. Και καλό θα ήταν να σταματήσεις να τα κάνεις.

Η αγένεια
Είναι διαφορετικό να έχεις μια δυναμική προσωπικότητα, να λες τα πράγματα με τ’ όνομά τους και να μην σε ενδιαφέρει η γνώμη κανενός, και είναι εντελώς διαφορετικό να φέρεσαι με αγένεια στους ανθρώπους. Ακόμα κι αν φέρεσαι καλά σ’ εκείνον, κάποια στιγμή η αγένειά σου θα φανεί.

H πίεση
Μερικές φορές, οι άνθρωποι δεν ταιριάζουν. Δεν έχουν κοινά, δεν έχουν χημεία – συναισθηματική ή σεξουαλική. Αυτά συμβαίνουν. Αν, όμως, εσύ δεν μπορείς να το αποδεχτείς αυτό και να συνεχίσεις την ζωή σου, και εξακολουθείς να πιέζεις την κατάσταση, έχεις πρόβλημα.

Η ματαιοδοξία
Και δεν σου λέμε να μην θες να νιώθεις όμορφη, να μην φοράς μακιγιάζ, και όλες αυτές τις σεξιστικές ανοησίες που θα έπρεπε να έχουμε ξεπεράσει πλέον. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να εκφράζεσαι όπως θέλεις. Αλλά εμείς θα πούμε και ότι αν είσαι όλη μέρα στο Instagram, και αν όλη σου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το πώς θα διαχειριστείς το brand σου (έτσι λένε το προφίλ τους όσοι φτάνουν τους 1.000 followers), δεν θα τον έχεις δίπλα σου για πολύ καιρό.

Οι πρώην
Τους έχεις. Τους σκέφτεσαι. Λογικό. Αλλά μην μιλάς όλη την ώρα για αυτούς. Κανείς και καμία δεν θέλει να ακούει για τους παλιούς συντρόφους σου. Επίσης, αν αυτή η σχέση σε τραυμάτισε τόσο πολύ, που ακόμα δεν μπορείς να την ξεπεράσεις, συγγνώμη αλλά δεν ήσουν έτοιμη για νέα σχέση.

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης

Ξέρεις τι δεν είναι καθόλου σέξι; Ένας άνθρωπος που γαντζώνεται από την σχέση του και προσπαθεί να προσδιορίσει τον εαυτό του μέσα από αυτήν. Κοινώς: αν δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, η σχέση δεν θα σε βοηθήσει. Απλά θα τα κάνετε μαντάρα πιο γρήγορα… (in2life.gr)