Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

«Εκείνος που άκουγε τις ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ των άλλων» στο γραφείο του Παύλου


…άκουγε τις επιθυμίες των άλλων! Μια ασύλληπτη...
ιδέα από το συγγραφέα Γιάννη Φιλιππίδη που αμη τι άλλο και μόνο στο άκουσμά της, σε αφοπλίζει!
Ένα μυθιστόρημα ύμνος για τη λογοτεχνία, μια ιστορία βγαλμένη μέσα από τη ζωή, με φυσικούς ήρωες, σκέψεις και ανησυχίες που με ένα χαρισματικό τρόπο αγκαλιάζουν τον αναγνώστη και τον βοηθούν να «βιώσει» μαζί τους όλα εκείνα που μέχρι χθες, ίσως θεωρούσε και χαρακτήριζε απίθανα – απίστευτα.
Μια ερωτική ιστορία αρκετά προσεγμένη και παράλληλα προσγειωμένη, με άφθονες εικόνες από τη νεαρή ηλικία των πρωταγωνιστών, γεμάτη αρώματα και ξεχασμένα «φίλτρα ευτυχίας» του χθές, βάλσαμο σε εκείνη ή εκείνον που αναζητά ένα «κείμενο» βγαλμένο μέσα από τη ζωή, πλημμυρισμένο με σκέψεις ζωής.
Ο τρόπος γραφής που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας σε συνδυασμό με την αμεσότητα του κειμένου, βοηθούν τον αναγνώστη μέσα από τις σελίδες του βιβλίου να «επαναφέρει» στη σκέψη του αναμνήσεις του δικού του χθες, ικανές να του αγγίξουν τον παροπλισμένο ψυχισμό… εκείνον που αναλώθηκε στα γρανάζια της καθημερινότητας.
Το αν όμως το χάρισμα… του να ακούς τις επιθυμίες των άλλων, λειτουργεί θετικά ή αρνητικά, καλό είναι να το ανακαλύψεις εσύ, διαβάζοντας αυτό το βιβλίο…

Παύλος Ανδριάς
Συγγραφέας – Δημοσιογράφος

www.aylogyros news.gr