Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

«Το φανταστικό βιβλίο των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ»… στο γραφείο της Κάλλης


Μια από τις πρώτες ερωτήσεις που κάνουμε συνήθως...
στα μικρά παιδιά είναι αυτή: «Τι θα γίνεις όταν θα μεγαλώσεις;» Πως μπορεί ένα μικρό τρίχρονο ή τετράχρονο να σου απαντήσει; Γιατί του βάζει τέτοιο δίλλημα και βασανίζεις την ψυχή του; Συνήθως λένε το επάγγελμα του μπαμπά, της μαμάς ή των γύρω συγγενών.
Ένας όμορφος, διδακτικός, επιμορφωτικός τρόπος είναι τη λύση των προβλημάτων και των προβληματισμών τους να τις βρίσκουν μέσα από τα βιβλία. Κι εδώ έρχεται το νέο βιβλίο του εκδοτικού οίκου ΛΙΒΑΝΗ «Το φανταστικό βιβλίο των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ» του Eric Puybaret, που απευθύνεται σε παιδιά 3 με 6 ετών.
Ο μικρός βιβλιόφιλος ανακαλύπτει με ευχάριστο , διασκεδαστικό, σύντομο και περιεκτικό τρόπο πολλά επαγγέλματα, βοηθώντας την φαντασία του να ταξιδέψει, σε χώρους που μέχρι τώρα μπορεί και να μην είχε συναντήσει… Σε αυτό βοηθάνε πολύ οι εικόνες που απεικονίζουν τα επαγγέλματα με έντονα χρώματα, όμορφες ζωγραφιές, εύστοχες και επεξηγηματικές.
Μέσα από το  βιβλίο κάποιος μπορεί να γίνει κτηνίατρος, αστροναύτης, δάσκαλος, καθηγητής, ζαχαροπλάστης, αστυνομικός, αεροπόρος, αστυνομικός, ερευνητής, χορευτής, καπετάνιος, έµπορος, πυροσβέστης, οδηγός αγώνων ή αεροπόρος.

Καλλιόπη Γραμμένου
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας

By Aylogyros News