Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Αποκάλυψη: Πως «έστησαν» το Mega στον τοίχο!!!


Το Μega και ο ΣΚΑΙ είναι τα δύο κατ΄ εξοχήν ενημερωτικά...
κανάλια της χώρας μας και το αποδεικνύουν στο γήπεδο-κάθε φορά που συμβαίνουν μεγάλα γεγονότα.
Η οικογένεια Αλαφούζου, από την εποχή που ο Πατριάρχης Αριστείδης Αλαφούζος αγόρασε την Καθημερινή, έως σήμερα μέσα από τα ΜΜΕ της ιδιοκτησίας της επιμένει στην συνταγή της Ενημέρωσης. Τελευταία ο ΣΚΑΙ κάνει πετυχημένα ανοίγματα και στο χώρο του lifestyle.
Στο Μega, από την αρχή σχεδόν της εκπομπής του και εξαιτίας της Άνωσης το lifestyle και η ψυχαγωγία πήγαιναν παράλληλα με την Ενημέρωση.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των δύο σταθμών το Mega έχει πληρώσει 1 δις 300 εκατ. ευρώ σε φόρους και εισφορές στο Κράτος της Κολομβίας των Βαλκανίων.
Η μετοχή της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ήταν εισηγμένη στο Χρηματιστήριο με αποτέλεσμα όποιος επενδυτής ήθελε μπορούσε να αγοράσει. Έτσι με μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ σε ποσοστό πάνω από 1% βρέθηκε και η Goldman Sachs.
Ο δε ΣΚΑΙ έλαβε ένα δάνειο 35 εκατομμυρίων ευρώ το 2010 το οποίο αποπληρώνεται κανονικά με το υπόλοιπό του σήμερα να είναι κοντά στα 19 εκατομμύρια.
Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού όποιος μέτοχος διαθέτει πάνω από 1% στο Mega πρέπει να προσκομίσει φάκελο με την εταιρική του σύνθεση κλπ. Με απλά λόγια η Goldman Sachs για να μην κοπεί ο φάκελος του καναλιού θα έπρεπε αν υποβάλλει την μετοχική της σύνθεση στους τραχανοπλαγιάδες της οδού Πανεπιστημίου,  Αthens-Bokota Greece που ελέγχουν τους φακέλους!
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν για τι είδους κατσιαπλιαδιαγωνισμό επρόκειτο. Μόνο και μόνο για να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ άδεια στους εκλεκτούς του επιχειρηματίες και να κλείσει το Mega για να πανηγυρίσουν οι αξύριστες συνιστώσες του και τα παπαγαλάκια του στα ΜΜΕ τα οποία έχουν βολευτεί εδώ κι εκεί και τσιμπολογάνε-όπως ακριβώς έκαναν και τα παπαγαλάκια των προηγούμενων.
Το Mega έχει υπόλοιπο 20 εκατομμυρίων ευρώ στις τράπεζες αλλά με το άγριο ξύλο που ρίχνουν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ στους τραπεζίτες, με την κρυφή ελπίδα να τους ξηλώσουν και να διορίσουν τους δικούς τους, με τι κουράγιο οι τραπεζίτες να ξεμπλοκάρουν τους λογαριασμούς.

Ι.R. (kourdistoportocali)