Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Διεθνής αλυσίδα καταστημάτων ανοίγει στην Ελλάδα… (foto)


Την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK, θα ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα, στην Αθήνα...
ενώ αρκετά ακόμα είναι στα πλάνα να ακολουθήσουν.
Η JYSK, μια δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων που εμπορεύεται είδη για το σπίτι, ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία συνεχίζει σταθερά τα πλάνα επέκτασής της. Η εταιρεία ανήκει στον ιδρυτή της Lars Larsen, που άνοιξε το πρώτο κατάστημα JYSK στο Aarhus της ∆ανίας, το 1979, και από τότε η JYSK μεγάλωσε τόσο ώστε να γίνει ένας παγκόσμιος όμιλος με πάνω από 2,275 καταστήματα σε 38 χώρες.
Ο Lars Larsen, ιδιοκτήτης της JYSK, ανυπομονεί να καλωσορίσει τους πελάτες στα εγκαίνια του νέου καταστήματος.
"Παρά το γεγονός ότι η σημερινή JYSK είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός, είμαστε πάντα πιστοί στις Σκανδιναβικές ρίζες μας, που μπορούν να αναγνωριστούν στην κουλτούρα μας και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε επαγγελματικά. Η JYSK ανοίγει δύο νέα καταστήματα κάθε εβδομάδα κάπου στον κόσμο, αλλά είναι πάντα κάτι ξεχωριστό να ανοίγουμε σε μια νέα χώρα. Περιμένω πραγματικά με ανυπομονησία να γνωρίσω όλους τους καινούργιους υπαλλήλους και, ελπίζω, πολλούς πελάτες! αναφέρει ο κύριος Larsen.


Μια Σκανδιναβική προσφορά
Η JYSK προσδοκά να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και τις καλύτερες συμβουλές, αλλά και μια σπουδαία Σκανδιναβική προσφορά.
"Έχουμε πάρα πολλά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, και αυτό μας επιτρέπει να αγοράζουμε σε τόσο μεγάλες ποσότητες ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας μια σπουδαία προσφορά. Η JYSK προσφέρει μια Σκανδιναβική γκάμα προϊόντων, αλλά έχουμε προσέξει ώστε να προσαρμόσουμε τον κατάλογό μας έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των Ελλήνων πελατών μας" τονίζει ο κύριος Sandor Szimeiszter, Country Manager της JYSK στην Ελλάδα.

Το άνοιγμα ακόμα περισσότερων Ελληνικών καταστημάτων είναι ήδη στο πρόγραμμα, και τρεις ακόμα πόλεις θα αποκτήσουν σύντομα το δικό τους κατάστημα JYSK, η Λάρισα στα μέσα του Οκτώβρη, η Θεσσαλονίκη στα τέλη Οκτώβρη και το Ελληνικό στα τέλη Νοέμβρη… (zougla)