Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Επίθεση του Μπέου στον Παπανδρέου: «Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου...» (video)


Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στο Βόλο, μεταξύ του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου και του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργου Παπανδρέου. Ο τελευταίος προσερχόμενος...
στην είσοδο του ξενοδοχείου "Park" για προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στη Θεσσαλία (σήμερα το απόγευμα θα βρίσκεται στη Λάρισα) είδε το δήμαρχο Βόλου να τον περιμένει και να του ξεκινά έντονη φραστική επίθεση. 
«Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα, ντροπή σου!» είπε απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό.
Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο κ. Μπέος, στη χυδαία και απρόκλητη επίθεσή του, είπε στον κ. Παπανδρέου: «Φύγε από δω, χασικλή!».
Επικράτησε πανικός. Στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ επιτέθηκαν στον Αχιλλέα Μπέο και έφτασε στο σημείο η Αστυνομία.


Ο Παπανδρέου έμεινε ψύχραιμος και δεν αντέδρασε… Έβγαλε όμως ανακοίνωση!!!
Με αφορμή τα όσα έγιναν στο Βόλο κατά την επίσκεψη του κ. Παπανδρέου στην περιοχή και την επίθεση που δέχθηκε απο τον δήμαρχο Αχ. Μπέο , ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει:
«Δεν μας πτοούν αντιλήψεις και συμπεριφορές τραμπουκισμού ή νοεφασίζουσες, που θέλουν να συγκαλύψουν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Ο αγώνας ο δημοκρατικός, των δημοκρατικών πολιτών και του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, είναι ένας αγώνας συνεχής για ευνομία και ένα κράτος δικαίου που θα μπορεί να υπηρετεί αξίες, κανόνες για το δημόσιο συμφέρον.» (iefimerida)