Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Κάνετε τη δίαιτα του μωρού σας και χάστε κιλά!!!


Κάνετε τη δίαιτα του μωρού σας και χάστε κιλά. Τα επιπλέον κιλά της εγκυμοσύνης αποτελούν «πονοκέφαλο» για τις περισσότερες γυναίκες, που βλέπουν το δείκτη της ζυγαριάς να ανεβαίνει στα ύψη και να μην...

πέφτει με τίποτα στα προ-εγκυμοσύνης επίπεδα. Για μία μητέρα –ειδικά τα πρώτα χρόνια- δεν είναι καθόλου εύκολο να ακολουθήσουν δική τους, εξειδικευμένη, διατροφή, καθώς έχουν να μαγειρέψουν για το μωρό τους. Οι περισσότερες τι κάνουν; Παραμελούν τους εαυτούς τους και τρώνε πρόχειρο και ανθυγιεινό φαγητό. Αποτέλεσμα; Όχι μόνο δεν χάνουν, αλλά πολλές φορές παίρνουν περισσότερα κιλά. Ποια είναι η πιο εύκολη λύση;
Από τη στιγμή, που ένα μωρό περάσει το στάδιο του θηλασμού και της κρέμας, και πάει σε εκείνο της τροφής, ακόμα και εάν είναι πολτοποιημένη, τότε μία μητέρα φροντίζει να μαγειρεύει για εκείνο.
Ένα μωρό ξεκινά με τροφές, που είναι γεμάτες βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και πρωτεΐνη. •πατάτα• καρότο• κολοκύθι• μπρόκολο• μοσχάρι• κουνέλι.
Όλα αυτά τα φαγητά είναι βραστά, χωρίς καθόλου αλάτι, ενώ για ενδιάμεσα παρεμβάλλονται φρέσκες φρουτόκρεμες και μπισκοτάκια.
Ακολουθήστε, λοιπόν, τη διατροφή, που ήδη έχετε σχεδιάσει για το παιδί σας. μικρά γεύματα, χωρίς έξτρα σάλτσες, αλάτι, πολύ λάδι και ψωμί. Τρώτε μικρά γεύματα και μην ξεχνάτε τα ενδιάμεσα.
Φυσικά εσείς δεν χρειάζεται να πολτοποιείτε τις τροφές ή τα φρούτα, ενώ μπορείτε να προσθέσετε ελάχιστο αλάτι.

Πολύ γρήγορα θα δείτε τα κιλά σας να μειώνονται και την ψυχολογία σας να φτιάχνει… (Mother.gr)