Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Αυτός είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής… «εγκέφαλος» κομπίνας!!!


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού Θοδωρής Αρμύλαγος...

 ο πατέρας έγκλειστου για ανθρωποκτονία αστυνομικού 66 ετών, μια 47χρονη συμβολαιογράφος και ακόμη ένας 42χρονος άνδρας που αναζητείται αποτελούσαν τα βασικά μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε απάτες και πλαστογραφίες υπεξαιρώντας χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς ανθρώπων που είχαν πεθάνει. 
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες διέπρατταν πλαστογραφίες πιστοποιητικών (ειδικών πληρεξουσίων, εξουσιοδοτήσεων κ.ά.) θανόντων, οι οποίοι εν ζωή ήταν δικαιούχοι τραπεζικών λογαριασμών με μεγάλα χρηματικά ποσά, με σκοπό να προχωρήσουν στην ανάληψή τους. 
Συγκεκριμένα, μετά από διερεύνηση σχετικής καταγγελίας, διαπιστώθηκε ότι στις 25 Σεπτεμβρίου ένας από τους συλληφθέντες, 66 ετών, συνοδευόμενος από 42χρονο συνεργό του, μετέβη σε υποκατάστημα τράπεζας και, επιδεικνύοντας πλαστογραφημένο ειδικό πληρεξούσιο με «εντολείς» δύο αποθανόντες από τον Ιούλιο του 2014, επιχείρησε να κάνει ανάληψη 160.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσαν εν ζωή οι δύο «εντολείς». 
Το μεσημέρι της 7ης Οκτωβρίου μετέβη εκ νέου στο υποκατάστημα της τράπεζας και παρέλαβε επιταγή με 50.000 ευρώ σε διαταγή του. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής συνελήφθη, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθησαν ο 46χρονος, ο οποίος ανέμενε έξω από την τράπεζα, και η 47χρονη συμβολαιογράφος. 
Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 46χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία επιταγή 50.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο αγοραπωλησίας ακινήτου αξίας 70.000 ευρώ αμφιβόλου γνησιότητας. Σε βάρος της 47χρονηςέχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος για παρόμοια αδικήματα (ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία με ζημιά άνω των 120.000 ευρώ), ενώ σε βάρος του 46χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απάτη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με τη σε βάρος τους δικογραφία, κατά περίπτωση για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απάτη και άμεση συνέργεια σε αυτή, πλαστογραφία και πλαστογραφία μετά χρήσεως κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση των νόμων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και περί υπεύθυνης δήλωσης. Παλαίμαχος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ και ΓΝΩΣΤΗ Συμβολαιογράφος του Κολωνακίου πήγαν να “ΣΗΚΩΣΟΥΝ” με ΠΛΑΣΤΑ πιστοποιητικά 550.000 ευρώ από τον Λογαριασμό δύο ΡΑΚΚΟΣΥΛΕΚΤΩΝ που βρέθηκαν ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΝΕΚΡΟΙ! ΟΛΑ τα ΣΕΝΑΡΙΑ ανοιχτά για την Αστυνομία…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Θ. Αρμύλαγος
Σαν όνομα έχει διαπρέψει σε πολλές ομάδες αφού ο 46χρονος [5/5/1968] ποδοσφαιριστής είχε θητεία σε ομάδες Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ Εθνικής σημειώνοντας 467 γκολ στην πολύχρονη καριέρα. .
Έχει περάσει με επιτυχία από Εθνικό Αστέρα, Φωστήρα, Αθηναικό, Ιωνικό και στην Α΄ Εθνική με τον Πανηλειακό όπου υπήρξε συμπαίκτης των Γιαννακόπουλου και Τζόρτζεβιτς και αναδείχθηκε 1ος σκόρερ στις αγωνιστικές περιόδους 1993-94 Γ΄ Εθνική Θοδωρής Αρμύλαγος (27 γκολ)
1994-95 Β΄Εθνική Θοδωρης Αρμυλαγος – Γιωργος Στραντζαλης (14 γκολ)
1995-96 Α΄Εθνική Θοδωρης Αρμύλαγος (11γκολ) ενω εχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες..

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν και στην ομάδα της Χρυσοβίτσας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας στον 1ο Όμιλο... (crashonline)